Home

Welkom op de nieuwe website van het Citatenmuseum

Met dit gekalligrafeerde landschap, dat een inzending is geweest voor de Kunstroute van Nieuwkoop, heet het Citatenmuseum u van harte welkom op de geheel vernieuwde website.

Via het navigatiemenu bovenaan de pagina kunt u door te klikken de verschillende onderdelen van dit ‘virtuele’ museum bezoeken en bekijken. Zo komt u van alles te weten over de ontstaansgeschiedenis en activiteiten van het Citatenmuseum. Verder worden regelmatig nieuwe citaten en foto’s met citaten geplaatst.

Op dit moment staat een serie Corona citaten – op de pagina Actueel – middenin de belangstelling. Als u op een foto klikt, wordt hij vergroot weergegeven in het centrum van de pagina. Vanuit zo’n uitgeklapte foto kunt naar links en rechts navigeren naar respectievelijk de vorige, of de volgende foto. Hetzelfde is het geval op de pagina Citaten.

Verdere info over het Citatenmuseum, activiteiten en contact kunt u vinden onderaan de pagina.

Plaats een reactie