Home

Welkom op de nieuwe website van het Citatenmuseum

Met dit gekalligrafeerde landschap, dat een inzending is geweest voor de Kunstroute in Nieuwkoop, heet het Citatenmuseum u van harte welkom de geheel vernieuwde website. Het Citatenmuseum bevindt zich niet meer op een fysieke locatie. Daarom kunt u het hier ‘virtueel’ bezoeken.

In het menu bovenaan kunt u – door op de verschillende tabs te klikken – navigeren naar de pagina’s van de website. Zo komt u van alles te weten over de ontstaansgeschiedenis en de activiteiten van het museum.

Regelmatig worden nieuwe citaten en nieuwe foto’s met citaten geplaatst. Op dit moment staat een serie Corona citaten (klik in het menu op de tab Actueel om naar de pagina Actueel te gaan) in het middelpunt van de belangstelling. Als u op een bepaalde foto klikt, wordt deze vergroot weergegeven in het midden van de pagina. Vanuit deze uitgeklapte foto kunt u naar links en naar rechts navigeren, ofwel naar de vorige, of volgende foto (klikken op het linker of rechter pijltje in de foto). Hetzelfde kunt u doen op de pagina Citaten (klik in menu bovenaan op de tab Citaten).

Voor verdere informatie over exposities, lezingen, het citatenspel en voor het bestellen van foto’s, citaten en boeken, zie de contactgegevens onderaan de pagina.

Plaats een reactie